Hvordan udarbejdes et CV til en kundeservicemedarbejder?

Kundeserviceområdet har oplevet en meget stor vækst, og der er mange jobmuligheder. Lige fra detailbutikker til callcentre, hotel- og restaurationsbranchen mv. Skalkundeservicemedarbejdere yde ekstraordinær service og sørge for, at kunderne er tilfredse med deres forretning. Når du arbejder i kundeservice, betyder det, at du har en vigtig stilling i organisationen. Din primære opgave er at gøre kunderne tilfredse og understøtte salg. Strukturere en effektiv ansøgning til dit drømmejob med professionelle skabeloner. Derudover hjælper vi dig med at skrive det bedste CV som kundeservicemedarbejder, så du kan få en jobsamtale.

Opret dit professionelle CV nu

Udarbejdelse af CV: hvor skal du begynde?

Uanset hvilken erfaring du har, er det en udfordring at udarbejde et CV, der skiller sig ud blandt et hav af ansøgere. CV’et er typisk det dokument, der kræves, når du søger efter et job, så du skal bruge de rigtige værktøjer og teknikker. I vore dage betyder præsentation meget, men der er flere faktorer, der skal tages i betragtning. De omfatter indhold, skrivestrategi, format, skabelon og yderligere dokumenter med relevans for din karriere.

Først og fremmest omfatter de vigtigste afsnit i CV’et typisk relevant erhvervserfaring, uddannelse og de primære færdigheder, der er målrettet og i overensstemmelse med dine karrieremål. Vores CV-eksempel som kundeservicemedarbejder giver dig et praktisk eksempel på, hvordan du bruger disse tips til at skabe maksimal virkning. I artiklen kan du finde flere råd til, hvordan du forbedrer dit CV.

Master-CV til kundeservice

Et master-CV indeholder hele din professionelle arbejdshistorik i ét enkelt dokument. Du kan inkludere akademiske kvalifikationer, jobhistorik, færdigheder, certifikater, erfaring fra frivilligt arbejde, samt hvad der ellers er relevant for beskæftigelsen. Du skal ikke bruge dit master-CV til at søge jobs. I stedet skal det bruges som reference til udarbejdelsen af dit jobspecifikke CV.

Professionelt tip
Du skal huske at notere alt det, du har gennemført og opnået, med henvisning til de relevante afsnit, når du skriver et jobspecifikt CV.

Jobspecifikt CV til en kundeservicemedarbejder

Når du skriver et CV som kundeservicemedarbejder, er det vigtigt at fokusere på de færdigheder og den erfaring, du har, der er relevante for stillingen. Du skal huske at være branchespecifik og undersøge de relevante termer, der er relevante for kundeservice. Hvis du målretter dit CV til en bestemt stilling, øger du dine chancer for at blive kaldt til flere samtaler. Først og fremmest vil rekruttører og ansættelsesmedarbejdere gerne se, hvordan og hvorfor du er den bedste kandidat til stillingen.

Eksempel på et CV til en kundeservicemedarbejder


Eksempel på et CV til en kundeservicemedarbejder

Download dette eksempel - CV til kundeservicemedarbejder

I dette eksempel har Sanne, der er en erfaren kundeservicemedarbejder, valgt Cambridge-skabelonen. Sanne har arbejdet i en række kundefokuserede stillinger, og dette professionelle CV-eksempel og skabelonen fremhæver hendes ambition om at finde en lederstilling inden for branchen.

Opret dit professionelle CV nu

Hvad skal medtages på et CV til en kundeservicemedarbejder? Tips og eksempler?

Kundeservice drejer sig om at servicere dine kunder før og efter for at sikre, at de har en god oplevelse med dit brand eller din service. Når du skriver et CV som kundeservicemedarbejder, er det vigtigt at fokusere på de færdigheder og de kvaliteter, der gør dig til den ideelle kandidat. Desuden skal du fremhæve din evne til at støtte, omgås og hjælpe andre på en professionel måde.

Personlig profil til et CV som kundeservicemedarbejder

En overbevisende personlig profil på et CV som kundeservicemedarbejder skal indeholde din erfaring og dine bløde evner, især for at vise, hvorfor du er den rigtige til stillingen. Dette afsnit er den første chance, du har til at imponere en potentiel ansættelsesmedarbejder med din viden eller erfaring inden for kundeservice. Derfor skal denne korte professionelle udtalelse nøje afspejle din aktuelle motivation og dine mål.

Når du beskriver dig selv i afsnittet, skal du være meget opmærksom på din sætningsstruktur, nøglesætninger og sproget generelt. Du kan f.eks. bruge handlingsverber hele vejen igennem dit CV for at vise, at du er proaktiv og opnår mål og gennemfører opgaver.

Eksempel på en personlig profil til et CV som kundeservicemedarbejder

Motiveret og detaljeorienteret kundeservicemedarbejder med mere end 10 års erfaring som teamleder i travle miljøer. Jeg har opnået solide resultater med coaching, motivering og ledelse af teams for at opnå professionelle og personlige karrieremål. Jeg er godt rustet til at optimere interne processer ved at konvertere indsigt til strategiske handlingsplaner, og jeg har desuden stærke kompetencer inden for problemløsning, kommunikation og sociale kompetencer.

Hvilke færdigheder skal jeg medtage på et CV som kundeservicemedarbejder?

Medarbejdere har brug for stærke kommunikationskompetencer for at lykkes med kundeserviceopgaver, de skal hurtigt kunne løse dilemmaer samt have viden om virksomheds- og produktværdier. Det er en fordel for dit CV, hvis du har de rette færdigheder, selv om du har brug for at få relevant erfaring, eller hvis du søger en mere erfaren stilling som f.eks. leder af kundeservice.

Det ideelle CV til en kundeservicemedarbejder bør indeholde en blanding af hårde, bløde og tværgående færdigheder. De hårde færdigheder er målbare og lette at definere, mens de bløde færdigheder beskriver personlige egenskaber og karaktertræk. De tværgående færdigheder kan du opøve hele vejen igennem dit personlige og professionelle liv. Hvis du er ny på arbejdsmarkedet, nyuddannet eller kun har lidt erfaring, kan du overveje at udarbejde et kompetencebaseret CV.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på kundeservice, som du kan medtage i dit CV, og du kan læse mere om, hvordan du føjer færdigheder til dit CV.

Eksempler på hårde færdigheder til et CV som kundeservicemedarbejder

 • Kundeservicefærdigheder
 • Salg og marketing
 • Budget
 • Teamledelse
 • Produktkendskab

Eksempler på bløde færdigheder til et CV som kundeservicemedarbejder

 • Tilpasningsevne
 • Tålmodighed
 • Kommunikation
 • Effektiv lytning
 • Beslutningstagning

Eksempler på tværgående færdigheder til et CV som kundeservicemedarbejder

 • Teamwork
 • Problemløsning
 • Lederskab
 • Tidsstyring
 • Samarbejde

Erhvervserfaring til et CV som kundeservicemedarbejder

Før du skriver dit kundeservice-CV, skal du lave et udkast over din erfaring og undersøge den stilling, du er ude efter. Brug handlingsverber og nøgleord, der opsummerer dine arbejdsområder. Vi vil foreslå, at du stiler efter 4-6 linjer til at beskrive dine ansvarsområder. Når du strukturerer afsnittet med erhvervserfaring på denne måde, sikrer du, at du skaber et iøjnefaldende og effektivt CV.

Når du skriver dit CV, skal du angive din seneste erhvervserfaring. Hvis du har relevant erfaring, der er mere end 15 år gammel, skal du desuden fremhæve de tværgående færdigheder i afsnittet ”Yderligere erfaring” på dit CV. Du kan finde flere tips til, hvordan du skriver dette afsnit på dit kundeservice-CV, i vores vejledning om erhvervserfaring.

Eksempler på erhvervserfaring fra en leder af kundeservice

 • Uddelegerede opgaver til teammedlemmer og ansvarlig for supervision af front-end.
 • Styrkede kundeservice og indførte strategier til at reducere omkostninger.
 • Konfliktløsning og håndtering af tilspidsede situationer med kunder ved at bringe stærke kompetencer indenfor problemløsning og kommunikation i spil.

Professionelt tip
Husk at skræddersy dit CV, så det er jobspecifikt og henviser til de kvalifikationer, der kræves til at bestride stillingen, så din erhvervserfaring er relevant.

Yderligere erfaring på et kundeservice-CV

Kundeservice er en omfattende branche. Det kan du bruge til din fordel ved at nævne de forskellige færdigheder og arbejdsopgaver, der findes i branchen. Den ideelle kundeserviceleder skal have en bred vifte af erfaringer for at lykkes i stillingen. Ud over de grundlæggende færdigheder og den viden, der kræves til stillingen, kan du også prøve at angive yderligere kurser og certifikater, du har taget.

Det er vigtigt at vise, at du har udmærket dig i en lederstilling. Brug afsnittet yderligere erfaring til at fremhæve erfaringer, der er kortvarige eller forældede. Prøv at medtage de primære ansvarsområder, resultater og erfaringer i stillinger som frivillig eller tidligere ansættelser, hvor du skulle føre tilsyn med, administrere eller arbejde i et team. Hvis du har brug for mere inspiration, kan du føje hobbyer og interesser til dit CV. Sørg for, at det er relevant. Afsnittet forbedrer din evne til at lede et team.

Sådan angiver du erhvervserfaring på et CV som kundeservicemedarbejder

Der er ikke noget krav om, at du skal gennemføre en videregående uddannelse for at få en stilling som leder af kundeservice eller som assistent. Imidlertid er det afgørende, at du har anden afsluttet uddannelse efter folkeskolen eller en videregående uddannelse. De fleste rekruttører lægger mindre vægt på kvalifikationer og certifikater til disse stillinger. I stedet fokuserer de på, at du har god praktisk erfaring og relevante færdigheder/kvaliteter til at yde kundeservice.

Når du strukturerer uddannelse på et kundeservice-CV, er det nødvendigt med et struktureret format for at gøre din ansøgning præsentabel. De oplysninger, du skal medtage i afsnittet om uddannelse, er ligetil. Du skal blot oplyse navnet på skolen, dens adresse, datoer, og hvilken uddannelse/eksamensbevis du fik. Det skulle være tilstrækkeligt for et CV som kundeservicemedarbejder for så vidt angår ansættelsesansvarlige og rekruttører.

For de, der kun har ringe omfang har erhvervserfaring, skal du fremhæve relevante kvalifikationer eller anden erfaring for at give din ansøgning større gennemslagskraft. Se også vores artikel om nyuddannede hvis du er nyuddannet eller har været arbejdsløs i et stykke tid, og du har brug for flere ideer til at forbedre dit CV.

De vigtigste punkter

Så er tiden inde til at afslutte og opsummere de vigtigste punkter fra denne vejledning til at skrive et effektivt CV som kundeservicemedarbejder.

 • Brug præcist og ligetil sprog, og fat dig i korthed.
 • Udarbejd en professionel ansøgning med dit CV.
 • Før du sender din ansøgning, skal du gennemgå dine professionelle dokumenter for eventuelle fejl.
 • Udarbejd en relevant og beskrivende personlig præsentation, der afspejler dine bedste bløde færdigheder og professionelle ønsker.
 • Vis dine resultater med målbare resultater.
 • Medtag yderligere oplysninger om dine hobbyer, interesser og resultater for at vise din erfaring og egnethed til stillingen.

Hvad er det næste skridt?

Når du ikke har meget tid til rådighed, og du har brug for hurtigt at få et CV, kan CVMakers-ekspertteam håndtere hele forløbet med klargjorte, stilfuldt formaterede skabeloner. Få mere at vide om vores CV-service. Har du brug for at polere modsigelser i din tekst eller forbedre din skrivning? Se vores CVMaker-websted med professionel CV-Service eller vores letanvendelige CV-builder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvis du er interesseret i at opnå en karriere inden for kundeservice eller skifte til branchen, kan du se her, hvordan du kan oprette en moderne CV-skabelon til kundeservice. Vælg mellem mere end 20 designs, der passer til dine karrieremæssige mål.

Hvilken uddannelse skal have for at kunne søge om en stilling indenfor kundeservice?

Afhængigt af branchen har de fleste ansøgere blot brug for folkeskolen og eventuelle kurser til alle assistentstillinger inden for kundeservice. Stillinger på højere niveau som f.eks. butikschef kan kræve en højere uddannelse eller certifikater, der understøtter din ansøgning.

Hvordan skal du beskrive færdigheder i kundeservice på et CV?

Du skal sørge for, at dette afsnit er handlingsorienteret og viser, hvordan færdighederne er relevante for dit job og dine ansvarsområder. Når du f.eks. beskriver færdigheder inden for kundeservice på et CV, skal du fokusere på, hvilke erfaringer eller opgaver du har udført, der gør dig kompetent og kvalificeret til stillingen. Du skal sørge for at kunne dokumentere dine beskrivelser og underbygge dine påstande.

Hvordan skal du angive, at du har erfaring inden for kundeservice?

Giv et eksempel på, hvordan du har ydet fremragende kundeservice eller udviste kompetencer i stillingen. Se de relevante færdigheder og kvaliteter, der er oplyst i denne artikel, samt nøgleord og kvalifikationer i jobopslaget. Det kan være bedre at lægge vægt på tværgående og bløde færdigheder, da de er lettere at tilegne sig.

Opret dit professionelle CV nu

Relaterede artikler

Mere end 112.872 brugere har allerede oprettet deres CV

Med CVmaker kan du nemt og hurtigt oprette et iøjnefaldende og professionelt CV på kun 15 minutter.

Opret dit CV

Du har 65% større chance for at få et job.