CV-eksempler

Øg dine chancer for at finde et job og opret dit CV med en af vores professionelt designede CV-skabeloner. Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan disse skabeloner kan hjælpe dig? Rul ned og tjek de forskellige CV-eksempler, vi har lavet for at inspirere dig.

Opret dit CV

Du har 65% større chance for at få et job.

 • Auckland

  Eksempel på gratis CV
 • Edinburgh

  Eksempel på gratis CV
 • Priceton

  Eksempel på gratis CV
 • Otago

  Eksempel på gratis CV
 • Berkeley

  Eksempel på gratis CV
 • Harvard

  Eksempel på gratis CV
 • Standford

  Eksempel på gratis CV
 • Cambridge

  Eksempel på gratis CV
 • Oxford

  Eksempel på gratis CV
 • Eksempler på professionelle CV’er & CV-skabeloner

  Alle CVmakers skabeloner kan let tilpasses til dine egne præferencer. Du kan hurtigt ændre layoutet på dit CV og arrangere afsnittene afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Hvis du f.eks. har brug for at fremhæve og placere relevante kurser tidligere i dit CV, kan du let gøre det. Afhængigt af hvilken CV-skabelon du vælger, justeres dit CV automatisk. Alle de skabeloner, vi tilbyder, kan let bruges i kombination med et antal populære farver. Vores anbefaling er, at du skræddersyr dit CV direkte til den annoncerede stilling for yderligere at øge chancen for at få en jobsamtale.

  CV-eksempel – Ung – Edinburgh skabelon

  CV-eksempel - Unge

  Download denne CV-skabelon – Ung kvinde søger stilling som pædagogmedhjælper

  I ovennævnte eksempel søger Clara en stilling som pædagogmedhjælper. Hun har allerede relevant erfaring med børnepasning af flere børn samtidig og kurser i førstehjælp, der også kan være relevante, hvis uheldet er ude. Desuden viser hendes CV, at hun er vant til at tage og have ansvar og at hun trods sin relativt unge alder er vedholdende og har en plan for sin fremtid. Da Clara søger ufaglært arbejde men allerede har relevant erfaring, skulle der være en rimelig god chance for, at hun finder sit ønskejob.

  Opret dit professionelle CV nu

  CV-eksempel - Mekaniker - Auckland skabelon

  CV-eksempel - Mekaniker

  Download denne CV-skabelon - Mekaniker søger stilling

  I ovennævnte CV søger Thomas, der er mekaniker, en ny stilling hos en bilforhandler. Thomas blev fastansat efter sin læretid og også forfremmet, så han fik kundeansvar oveni sit arbejde som mekaniker. Thomas nærer en stor lidenskab for veteranbiler og han har talegaverne i orden, så han er populær hos kunderne. Han ønsker nu at forene sin lidenskab med sin arbejdserfaring og de sociale kompetencer. Andre ville måske ikke fremhæve, at de renoverede veteranbiler i fritiden på hobbyplan, men her er der en fin rød tråd gennem CV’et med inkludering af hobbyen, der kan forenes med hans professionelle liv og forhåbentlig føre til drømmejobbet.

  Opret dit professionelle CV nu

  CV-eksempel - Akademiker - Oxford skabelon

  CV-eksempel - Kommunikationschef (academic)

  Download denne CV-skabelon – Akademiker søger nye græsgange

  I ovennævnte CV søger Julie en ny stilling, der indtil videre er udefineret, men hun ved, at hun gerne vil arbejde med virksomhedskommunikation i et internationalt perspektiv. Julie har været på samme arbejdsplads i adskillige år og i tre forskellige stillinger, der bevæger sig højere op i hierarkiet og tyder på en god portion ambitioner og en karrierebevidsthed. Julie har en kandidatgrad bag sig, der er relevant for hendes jobønsker, hun har desuden videreudviklet sig og fået lederansvar. Da hun ikke specifikt søger lederstillinger men ret bredt, har hun gode chancer for at finde sig en ny stilling, der måske giver hende en højere grad af det internationale perspektiv, hun ønsker sig.

  Opret dit professionelle CV nu

Mere end 112.872 brugere har allerede oprettet deres CV

Med CVmaker kan du nemt og hurtigt oprette et iøjnefaldende og professionelt CV på kun 15 minutter.

Opret dit CV

Du har 65% større chance for at få et job.