Om os

Vi skaber elegante og professionelle CV'er for alle

Om CVmaker.dk

Mange har vanskeligt ved at udforme deres første CV. Derfor skabte vi CVmaker for at hjælpe dig med at udforme et professionelt og elegant CV, der vil skille dig ud fra mængden og øge dine chancer for at få den stilling, du drømmer om. Vores intuitive guide giver dig mulighed for at oprette et CV på mindre end 10 minutter ved at guide dig trin for trin gennem hele processen.

Vi samarbejder med rekrutteringskonsulenter for at skabe det rette indhold til vores CV-skabeloner. Vores CV giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden på bedst mulig vis. De skabeloner, vi har skabt, er integreret i vores CVmaker, hvilket gør det utroligt let at ændre rækkefølgen og placeringen af dit indhold eller at ændre farverne. Vi giver dig muligheden for at skabe og downloade et professionelt CV på blot få minutter.

Vi har succes!

Til dato har mere end 100.000 mennesker opdaget og med succes brugt vores værktøj til at skabe et elegant og professionelt CV. Et stort flertal af vores brugere arbejder i dag hos nogle af de største virksomheder i Danmark takket være vores fremragende CV-skabeloner.

Kundeservice

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, så send en e-mail til [email protected], eller kontakt os via vores kontaktformular

Firma

CVmaker BV
Piet Heinkade 221
1019HM, Amsterdam
The Netherlands

Mere end 112.872 brugere har allerede oprettet deres CV

Med CVmaker kan du nemt og hurtigt oprette et iøjnefaldende og professionelt CV på kun 15 minutter.

Opret dit CV

Du har 65% større chance for at få et job.