Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Se svarene nedenfor på de mest almindelige spørgsmål. Kontakt os venligst, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

 • Kan jeg tilføje et profilbillede til mit CV?

  I det første trin i vores CVmaker har du muligheden for at tilføje et foto til dit CV under afsnittet "Personlige oplysninger". Du skal bare klikke på fotoikonet ved siden af postkassen for at få vist selve dialogen, som derefter giver dig mulighed for at uploade, redigere og til sidst uploade fotoet.

 • Er mit CV tilgængeligt til download i Microsoft Word?

  Grundet kompleksiteten af vores unikke skabeloner er det ikke muligt at downloade dit CV i Word. Men der er ingen grund til bekymring: du kan altid redigere dit CV via din konto.

 • Kan jeg redigere mit CV?

  Når du har downloadet dit CV, modtager du automatisk en e-mail, der indeholder dine loginoplysninger hos CVmaker, så du til hver en tid kan fortsætte med at redigere det.

 • Kan jeg sortere de forskellige afsnit i mit CV?

  Afsnittene i dit CV sorteres ikke automatisk i kronologisk rækkefølge. Hvis du vil have afsnittene sorteret i kronologisk rækkefølge, skal du klikke på de 3 prikker ved siden af afsnittet og derefter vælge "sorter kronologisk". Afsnittene sorteres derefter på den valgte måde.

 • Er det muligt at sortere afsnittene i kronologisk rækkefølge?

  Afsnittene i dit CV sorteres ikke automatisk i kronologisk rækkefølge. Hvis du vil have afsnittene sorteret i kronologisk rækkefølge, skal du klikke på de 3 prikker ved siden af afsnittet og derefter vælge "sorter kronologisk". Afsnittene sorteres derefter på den valgte måde.

 • Kan jeg placere visse afsnit på den næste side (i PDF)?

  Dette er absolut muligt og gøres let i vores CVmaker på én af følgende to måder:

  1. 1. Du kan vælge at placere hele afsnittet (for eksempel 'Uddannelse og kvalifikationer') på næste side ved at trykke på de 3 prikker ved siden af det afsnit, du vil flytte, og derefter vælge "på næste side (PDF)". Som resultat placeres hele afsnittet på næste side.
  2. 2. I beskrivelsen af det foregående afsnit har du muligheden for at trykke på Enter-knappen flere gange i vores teksteditor, hvilket giver dig mulighed for at justere overgangen til næste side mere præcist.
 • Kan jeg skjule et afsnit på mit CV?

  Du kan nemt skjule et afsnit på dit CV ved at klikke på de 3 prikker siden af det afsnit, du vil skjule. Du skal bare klikke på "Skjul afsnit", og det valgte afsnit vil ikke længere være synligt på dit CV. Når du vil vise det skjulte afsnit igen, skal du vælge det i bunden af trin 2 i vores CVmaker.

 • Koster det penge at downloade mit CV?

  Prisen på vores service er 29,95 KR for ubegrænset adgang i 7 dage. Efter 7-dages perioden fornyes din konto automatisk hver måned for 149 KR. Med et abonnement har du altid adgang til at redigere og downloade dine CV-dokumenter, oprette ubegrænsede personlige ansøgninger, bruge vores interne e-mailapplikation og bruge vores innovative jobsøgningssystem i hele abonnementsperioden. Dit abonnement fornyes automatisk hver måned, indtil du selv annullerer det. Du kan annullere dit abonnement og opsige din konto til hver en tid.

  Den angivne pris er inklusive moms.

 • Hvordan annullerer jeg min konto?

  Har du fundet et godt job eller har du af anden årsag ikke længere brug for os? Så kan du let annullere din konto ved at gå til "Min konto", rulle ned indtil du ser abonnementsafsnittet, klik på "Ja" og til sidst klikke på "Annuller konto".

 • Kan jeg downloade mit CV på et andet sprog (f.eks. engelsk)?

  Du kan vælge at downloade dit CV på forskellige sprog, mens du opretter dit CV. Du kan vælge det, når du udfylder de personlige oplysninger. I øjeblikket har vi kun muligheden for at tilbyde fransk og engelsk som standardsprog.

Mere end 112.872 brugere har allerede oprettet deres CV

Med CVmaker kan du nemt og hurtigt oprette et iøjnefaldende og professionelt CV på kun 15 minutter.

Opret dit CV

Du har 65% større chance for at få et job.