Vil mine dokumenter blive gemt, hvis jeg opsiger mit abonnement?
Dine dokumenter gemmes sikkert i vores database, også hvis du opsiger dit abonnement. Hvis du senere ønsker at opdatere dit CV, kan du nemt logge ind igen og genaktivere dit abonnement.
Bemærk: Hvis du beder os om at slette alle dine data, vil de blive fjernet permanent fra vores system, og det vil ikke længere være muligt at få adgang til dine dokumenter.