Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål? Se svarene nedenfor på de mest almindelige spørgsmål. Kontakt os venligst, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

 • Kan jeg tilføje et profilbillede til mit CV?

  I det første trin i vores CVmaker har du muligheden for at tilføje et foto til dit CV under afsnittet "Personlige oplysninger". Du skal bare klikke på fotoikonet ved siden af postkassen for at få vist selve dialogen, som derefter giver dig mulighed for at uploade, redigere og til sidst uploade fotoet.

 • Er mit CV tilgængeligt til download i Microsoft Word?

  Grundet kompleksiteten af vores unikke skabeloner er det ikke muligt at downloade dit CV i Word. Men der er ingen grund til bekymring: du kan altid redigere dit CV via din konto.

 • Kan jeg redigere mit CV?

  Når du har downloadet dit CV, modtager du automatisk en e-mail, der indeholder dine loginoplysninger hos CVmaker, så du til hver en tid kan fortsætte med at redigere det.

 • Kan jeg sortere de forskellige afsnit i mit CV?

  Afsnittene i dit CV sorteres ikke automatisk i kronologisk rækkefølge. Hvis du vil have afsnittene sorteret i kronologisk rækkefølge, skal du klikke på de 3 prikker ved siden af afsnittet og derefter vælge "sorter kronologisk". Afsnittene sorteres derefter på den valgte måde.

 • Er det muligt at sortere afsnittene i kronologisk rækkefølge?

  Afsnittene i dit CV sorteres ikke automatisk i kronologisk rækkefølge. Hvis du vil have afsnittene sorteret i kronologisk rækkefølge, skal du klikke på de 3 prikker ved siden af afsnittet og derefter vælge "sorter kronologisk". Afsnittene sorteres derefter på den valgte måde.

 • Kan jeg placere visse afsnit på den næste side (i PDF)?

  Dette er absolut muligt og gøres let i vores CVmaker på én af følgende to måder:

  1. Du kan vælge at placere hele afsnittet (for eksempel 'Uddannelse og kvalifikationer') på næste side ved at trykke på de 3 prikker ved siden af det afsnit, du vil flytte, og derefter vælge "på næste side (PDF)". Som resultat placeres hele afsnittet på næste side.
  2. I beskrivelsen af det foregående afsnit har du muligheden for at trykke på Enter-knappen flere gange i vores teksteditor, hvilket giver dig mulighed for at justere overgangen til næste side mere præcist.
 • Kan jeg skjule et afsnit på mit CV?

  Du kan nemt skjule et afsnit på dit CV ved at klikke på de 3 prikker siden af det afsnit, du vil skjule. Du skal bare klikke på "Skjul afsnit", og det valgte afsnit vil ikke længere være synligt på dit CV. Når du vil vise det skjulte afsnit igen, skal du vælge det i bunden af trin 2 i vores CVmaker.

 • Koster det penge at bruge CVmaker.dk?

  Du kan prøve CVmaker og Premium funktioner i 7 dage for 19 kr. Efter prøveperioden på 7 dage fornys din konto automatisk for 229 kr om måneden. Så længe du har adgang til Premium funktioner kan du fortsætte med at redigere og downloade dine CVer, oprette ubegrænsede ansøgninger, bruge den indbyggede e-mail til ansøgninger og bruge Premium jobsøgning og jobmatch funktioner. Abonnementet fornys automatisk hver måned, indtil du opsiger det. Du kan let opsige dit abonnement til hver en tid.

  De angivne priser på vores hjemmeside er inkl. moms.

 • Hvordan opsiger jeg min CVmaker.dk-konto og mit abonnement?

  Har du fundet et godt job, og vil du gerne opsige dit abonnement? Du kan let opsige dit abonnement på én af følgende måder:

  Konto
  Log ind på din konto og gå til "Min konto". Rul ned til knappen nederst på siden og træk abonnements-skyderen til “Ja” og klik på knappen ”Annullér konto”. Dit abonnement er nu opsagt automatisk, og du vil modtage en e-mail med bekræftelse på opsigelsen.

  Opsig abonnement-side
  Gå til vores kontaktside og klik på knappen ”Opsig abonnement”. Du kan nu automatisk opsige dit abonnement uden at logge ind på din konto. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse på opsigelsen.

  Kontakt vores kundeservice Du kan også opsige dit abonnement ved at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os telefonisk (hverdage), på e-mail (24/7) eller via live chat på vores hjemmeside, når den er tilgængelig. Se flere oplysninger om, hvordan du kan kontakte os på vores kontaktside.

  Læs også vores blog om at bruge / annullere CVmaker.

 • Kan jeg downloade mit CV på et andet sprog (f.eks. engelsk)?

  Du kan vælge at downloade dit CV på forskellige sprog, mens du opretter dit CV. Du kan vælge det, når du udfylder de personlige oplysninger. I øjeblikket har vi kun muligheden for at tilbyde fransk og engelsk som standardsprog.

 • Hvad er CV- service?

  I visse situationer kan det være en hjælp at få dit CV udarbejdet, omskrevet eller optimeret af en professionel. Hvis du genkender nogen af nedenstående situationer, kan du med fordel bruge vores service:

  • Har du et job, der kræver stort engagement og lægger beslag på det meste af din tid, hvilket gør det vanskeligt for dig at udforme et CV?
  • Er du endnu ikke påbegyndt udformningen af dit CV, eller er du i tvivl om præcist, hvilke oplysninger der skal medtages?
  • Overvejer du at udskifte dit CV, hvilket kræver, at dit CV udformes anderledes?
  • Har du været uden arbejde i en periode og har således et ”hul” i CV’et, der kræver mere forklaring?
  • Er dit CV stærkt forældet eller gammeldags?
  • Er dit CV ordinært og uklart eller tiltrækker det ikke nok opmærksomhed?
  • Er der behov for at omstrukturere dit CV f.eks. efter relevans? - Har dit CV behov for grammatiske redigering og omskrivning, så det får større gennemslagskraft?

  Du kan finde flere oplysninger på vores side om CV-service.

 • Kan jeg også skrive en ansøgning?

  Hvis du har en aktiv konto hos CVmaker.dk, kan du også skrive ubegrænsede (matchende) ansøgninger. Log ind på din CVmaker-konto og klik på ”Ansøgninger” i menuen for at begynde.

Mere end 112.872 brugere har allerede oprettet deres CV

Med CVmaker kan du nemt og hurtigt oprette et iøjnefaldende og professionelt CV på kun 15 minutter.

Opret dit CV

Du har 65% større chance for at få et job.